h

Algemene ledenvergadering

7 september 2023

Algemene ledenvergadering

Foto: SP

Naar aanleiding van de val van Rutte IV en de dus onvermijdelijke verkiezingen, werd afgelopen dinsdag een algemene ledenvergadering gehouden.

In deze vergadering werd gestemd over de voorliggende kieslijst zoals opgesteld door de kadidatencommissie, de kandidatuur van Alex de Burger voor het partijbestuur en de plaats op de landelijke kieslijst van Ger van Unen. Ook werd op deze avond het verkiezingsprogramma besproken en over de 12 wijzigingsvoorstellen van onze afdeling werd ook gestemd. Deze voorstellen worden ingediend en indien nodig worden deze ondersteund door onze afgevaardigde op het congres.

Dit alles vanzelfsprekend onder het genot van een weer voortreffelijk verzorgd hapje en drankje.

(Impressie)

Foto: SP

De volgende kerngroep is alweer volgende week dinsdag en u bent natuurlijk van harte uitgenodigd. Bent u geen lid en heeft u toch interesse opm te komen, neemt u dan contact op via het contactformulier.

Reactie toevoegen

U bent hier