h

Nieuws van de afdeling

3 februari 2018

SP Terneuzen klaar voor de gemeenteraad

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Er kan in Terneuzen weer op de SP gestemd worden! Terneuzen heeft het een tijdje zonder SP afdeling moeten doen maar een aantal zeer gedreven leden hebben het er niet bij laten zitten.

Lees verder
28 januari 2018

ger van unen lijsttrekker

Foto: Jeanne Akkermans / Jeanne Akkermans

Op de laatste gemengde algemene ledenvergadering met de SP in Terneuzen is de kandidatenlijst SP-Hulst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. goegkekeurd door de  leden. Huidig fractievoorzitter Ger van Unen voert de lijst aan. Op 2 staat Marja Snoeren, zij is tevens organisatiesecretaris van de afdeling. Dan volgen er nog twee vrouwen; Ineke Swartjes, bestuurslid en Mozanne van Willigenburg. 

Lees verder
5 januari 2018

SP steunt stakende chauffeurs

Foto: sp / sp

Afgelopen donderdag, 4 januari was de SP met een flinke club aanwezig om de stakende buschauffers te ondersteunen in Terneuzen. De SP staat achter deze actie omdat door de marktwerking de kwaliteit en de arbeidsvoorwaarden steeds meer onder druk komen te staan. De werkdruk wordt steeds hoger omdat onder het werk naar de wc gaan of een fatsoenlijke pauze nemen er bijna niet meer bij is. Ook moeten buschauffeurs een fatsoenlijk loon krijgen. 

Foto: sp / sp
Lees verder
4 januari 2018

SP ALV Hulst/Teneuzen

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Op woensdag 3 januari heeft de SP werkgroep Terneuzen en de afdeling van de SP in Hulst haar Algemene Ledenvergadering georganiseerd. We waren dit keer te gast in buurthuis de Zeemeeuw in Terneuzen. We mochten een nieuw lid verwelkomen en de ruimte werd al snel gevuld met enthousiaste oud-leden en oeroud-leden. 

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg
Lees verder
30 december 2017

Woongoed wakkergeschud

Foto: rob van willignburg / sp

De klopdagen van de SP-werkgroep Terneuzen i.s.m. SP Hulst en SP-Sluis in Sas van Gent hebben succes geboekt. Woningcorporatie Woongoed Zeeuws Vlaanderen heeft nu een informatieavond aangekondigd waarin de slooplannen in de Witte Wijk van een groot aantal huurhuizen zullen worden bekend gemaakt. In de week voor kerst, 17 december (vrolijk kerstfeest!), kregen de bewoners een brief met aankondiging dat 2020/begin 2021 het sloop en nieuwbouwproject gefaseerd van start gaat.

Lees verder
14 december 2017

SP bij Presentatie Project Perkpolder

Foto: rob van willignburg / sp

Woensdagavond, 6 december was een groep SP'ers aanwezig op de informatiebijeenkomst voor Project Perkpolder. Er zou met name meer informatie gegeven worden over de gigantische grondverplaatsing en ophoging van het gebied voor de geplande golfbaan. Omwonenden die zich georganiseerd hebben in de Stichting Schone Polder maken zich het meest druk over de kwaliteit van de grond. Het gaat tenslotte om de aanvoer van rond de 7 miljoen kuub. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier