h

Nieuws van de afdeling

21 januari 2019

Tijd voor rechtvaardige pensioenen

Foto: sp / sp

Het kabinet heeft het pensioenakkoord geblokkeerd. Dat is schandalig. De SP nodigt u daarom uit voor een bijeenkomst over onze pensioenen. Hoe denkt u dat het nu verder moet met onze pensioenen? Wat vindt u van de plannen van het kabinet? Hoe zorgen we voor een fatsoenlijke oude dag voor iedereen? Die vragen gaan we met elkaar beantwoorden op vrijdag 25 januari vanaf 19.30 uur.

Lees verder
30 oktober 2018

Thema-avond permanente oorlog

Foto: sp / sp

-NIET IN MIJN NAAM- Sinds 2001 is een permanente oorlog gaande in het Midden-Oosten, met als startpunt de invasie en bezetting van Afghanistan door het Westen. Na Afghanistan volgden Irak in 2003, Libië in 2011 en opnieuw Irak en ook Syrië in 2014. In de tussentijd zijn geheime oorlogen gestart in onder meerJemen, Pakistan en Somalië. Allemaal onder de noemer ‘War on Terror’,om het terrorisme in te perken. Ook Nederland heeft steun geleverd aan deze oorlogen, steun die tot op de dag van vandaag voortduurt.  Onder leiding van Sadet Karabulut (foto) in samenwerking met Stichting Vluchelingenhulp worden een aantal urgente vragen behandeld op een openbare avond, georganiseerd door de SP afdeling Goes.

Lees verder
22 maart 2018

De SP gaat het weer doen!

Foto: SP

21 maart 2018 is alweer een historische dag in Hulst voor alle SP stemmers. Met een vertegenwoordiging in de raad van 1 zetel, aangevuld met nieuwe fractieondersteuners gaat de SP weer knallen de komende 4 jaar. Knokken voor een sociale gemeente! Zorgen voor transparantie van het bestuur naar de burgers toe. Goede ideëen op de agenda zetten als het over zorg gaat...

Lees verder
10 maart 2018

campagnemiddag in Hulst

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Vandaag was de SP luidruchtig en toch gezellig aanwezig met het voeren van campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Hulst. We stonden op het Martje van Wardje, op het BAK terrein en zijn daarna achter de geluidswagen aan door het centrum van Hulst gelopen. Onder het genot van de aanstekelijke songteksten van Bob Fosko hebben we iedereen die we tegenkwamen een folder in de hand gedrukt.

Lees verder
9 maart 2018

Schoolzwemmen weer terug?

De SP is blij met de raadsbrede steun van de motie om het schoolzwemmen weer in te voeren. Op de laatste gemeenteraadsvergadering voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt er al werk gemaakt van een plan dat de SP al heel lang in haar verkiezingsprogramma heeft staan.

Lees verder
20 februari 2018

Stichtingsbestuur Den Dullaert mag opstappen!

Het wanbeleid dat Stichting Den Dullaert al jaren voert is de SP een doorn in het oog. De SP is groot voorstander van wijken en dorpen met goede voorzieningen voor haar bewoners. De afgelopen jaren is er echter door het bestuur van de stichting onverantwoordelijk gehandeld en daar lijkt geen einde aan te komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier