h

gemeenteraadsverkiezingen 2018

verkiezingsnieuws van de SP

10 maart 2018

campagnemiddag in Hulst

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Vandaag was de SP luidruchtig en toch gezellig aanwezig met het voeren van campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Hulst. We stonden op het Martje van Wardje, op het BAK terrein en zijn daarna achter de geluidswagen aan door het centrum van Hulst gelopen. Onder het genot van de aanstekelijke songteksten van Bob Fosko hebben we iedereen die we tegenkwamen een folder in de hand gedrukt.

Lees verder
20 februari 2018

AFTRAP SP-CAMPAGNE ZEEUWSE GEMEENTERADEN IN VLISSINGEN

Foto: SP/NOS / SP/NOS

,,Stem tegen de sleepwet, en voor de democratie" Met die oproep opende Lilian Marijnissen maandag op vier plaatsen tegelijk de campagne van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier een verslag van die spectaculaire start:  https://nos.nl/artikel/2218311-marijnissen-als-hologram-wij-laten-ons-re... In Zeeland is de aftrap a.s. woensdagavond 21 februari in de Machinefabriek te Vlissingen.

Lees verder
3 februari 2018

ger van unen lijsttrekker

Foto: Jeanne Akkermans / Jeanne Akkermans

Op de laatste gemengde algemene ledenvergadering met de SP in Terneuzen is de kandidatenlijst SP-Hulst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. goegkekeurd door de  leden. Huidig fractievoorzitter Ger van Unen voert de lijst aan. Op 2 staat Marja Snoeren, zij is tevens organisatiesecretaris van de afdeling. Dan volgen er nog twee vrouwen; Ineke Swartjes, bestuurslid en Mozanne van Willigenburg. 

Lees verder
28 januari 2018

SP Terneuzen klaar voor de gemeenteraad

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Er kan in Terneuzen weer op de SP gestemd worden! Terneuzen heeft het een tijdje zonder SP afdeling moeten doen maar een aantal zeer gedreven leden hebben het er niet bij laten zitten.

Lees verder

U bent hier