h

SP Terneuzen klaar voor de gemeenteraad

28 januari 2018

SP Terneuzen klaar voor de gemeenteraad

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Er kan in Terneuzen weer op de SP gestemd worden! Terneuzen heeft het een tijdje zonder SP afdeling moeten doen maar een aantal zeer gedreven leden hebben het er niet bij laten zitten.

Zij hebben voortvarend gebouwd aan een nieuwe start en nu is er een frisse nieuwe afdeling herrezen. Na een periode van intensieve sholing en actievoeren zijn zij er klaar voor om mee te doen met de gemeenteraadsverkiezingen.

Tijdens de laatste ALV hebben de leden een afdelingsbestuur gekozen en de kandidatenlijst goedgekeurd. SP-Hulst wenst SP-Terneuzen een goede campagne en een klinkend resultaat op 21 maart!

Reacties

Dank jullie wel, zonder jullie steun en hulp was het ons niet gelukt. Ook voor jullie veel succes met de verkiezingen in de gemeente Hulst, namens al onze leden van afdeling SP Terneuzen.
Mvg Keessluijter afdelingsvoorzitter SP Terneuzen

Het zou fijn zijn als je als SP-lid (in de gemeente Terneuzen) geïnformeerd werd over de kandidaten van de SP in Terneuzen en een persoonsbeschrijving.

Op dit ogenblik wordt er op diverse fronten hard gewerkt aan de presentatie waar u op wacht. Ook de nieuwe website SP-Terneuzen is in de maak. 

Geachte heer Martens, naar mijn weten krijgt ieder lid in Terneuzen een uitnodiging voor de vergaderingen. Als je daar gebruik van maakt ben je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de SP in de gem. Terneuzen.
Dat niet alles verlopen is zoals u verwacht komt door de tijd waarin het allemaal moest gebeuren. Vlak voor de sluiting van de kandidaat stelling heeft Terneuzen pas toerstemming gekregen om mee te doen. Het zal de volgende keer wel beter gaan met de informatie naar de leden toe neem ik aan.
Hopelijk hebt u hier begrip voor.
mvgr.
Theo Verbunt

Reactie toevoegen

U bent hier