h

Nieuws van de afdeling

22 maart 2018

De SP gaat het weer doen!

Foto: SP

21 maart 2018 is alweer een historische dag in Hulst voor alle SP stemmers. Met een vertegenwoordiging in de raad van 1 zetel, aangevuld met nieuwe fractieondersteuners gaat de SP weer knallen de komende 4 jaar. Knokken voor een sociale gemeente! Zorgen voor transparantie van het bestuur naar de burgers toe. Goede ideëen op de agenda zetten als het over zorg gaat...

Lees verder
10 maart 2018

campagnemiddag in Hulst

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Vandaag was de SP luidruchtig en toch gezellig aanwezig met het voeren van campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Hulst. We stonden op het Martje van Wardje, op het BAK terrein en zijn daarna achter de geluidswagen aan door het centrum van Hulst gelopen. Onder het genot van de aanstekelijke songteksten van Bob Fosko hebben we iedereen die we tegenkwamen een folder in de hand gedrukt.

Lees verder
9 maart 2018

Schoolzwemmen weer terug?

De SP is blij met de raadsbrede steun van de motie om het schoolzwemmen weer in te voeren. Op de laatste gemeenteraadsvergadering voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt er al werk gemaakt van een plan dat de SP al heel lang in haar verkiezingsprogramma heeft staan.

Lees verder
20 februari 2018

Stichtingsbestuur Den Dullaert mag opstappen!

Het wanbeleid dat Stichting Den Dullaert al jaren voert is de SP een doorn in het oog. De SP is groot voorstander van wijken en dorpen met goede voorzieningen voor haar bewoners. De afgelopen jaren is er echter door het bestuur van de stichting onverantwoordelijk gehandeld en daar lijkt geen einde aan te komen.

Lees verder
20 februari 2018

AFTRAP SP-CAMPAGNE ZEEUWSE GEMEENTERADEN IN VLISSINGEN

Foto: SP/NOS / SP/NOS

,,Stem tegen de sleepwet, en voor de democratie" Met die oproep opende Lilian Marijnissen maandag op vier plaatsen tegelijk de campagne van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier een verslag van die spectaculaire start:  https://nos.nl/artikel/2218311-marijnissen-als-hologram-wij-laten-ons-re... In Zeeland is de aftrap a.s. woensdagavond 21 februari in de Machinefabriek te Vlissingen.

Lees verder
3 februari 2018

ger van unen lijsttrekker

Foto: Jeanne Akkermans / Jeanne Akkermans

Op de laatste gemengde algemene ledenvergadering met de SP in Terneuzen is de kandidatenlijst SP-Hulst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. goegkekeurd door de  leden. Huidig fractievoorzitter Ger van Unen voert de lijst aan. Op 2 staat Marja Snoeren, zij is tevens organisatiesecretaris van de afdeling. Dan volgen er nog twee vrouwen; Ineke Swartjes, bestuurslid en Mozanne van Willigenburg. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier