h

Nieuws van de afdeling

16 november 2022

Kosten omlaag Tour: Goes

kom je ook?

Foto: SP
Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerlid Mahir Alkaya van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen.
Op 21 november is de
Kosten Omlaag Tour in GOES.Lees verder
20 oktober 2022

SP steunt stakende buschauffeurs met heerlijke vlaaien

Foto: Marja Snoeren / SP op bezoek bij stakende buschauffeurs in Terneuzen

Vandaag kwamen tientallen buschauffeurs bijeen bij de CO3 campus in Terneuzen. Statenlid Ger van Unen ging samen met leden van SP Hulst en SP Terneuzen langs bij de stakende chauffeurs. Zij boden hen heerlijke vlaaien aan om hen te steunen bij hun actie.

Lees verder
13 oktober 2022

Geslaagde Kerngroep bijeenkomst SP Hulst

Foto: Marja Snoeren / SP Hulst

Elke 2e dinsdag van de maand - met uitzondering van de vakantieperiode - organiseert SP Hulst een kerngroep bijeenkomst voor haar leden. Deze keer was er een bijzondere gastspreker uitgenodigd, de heer Theo Coskun uit Rotterdam.

Lees verder
29 september 2022

Succes: Westerscheldetunnel uiterlijk 2025 tolvrij

Foto: Sjaak Rijkse SP

In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 september heeft de 2e kamer unaniem voor het eerder tolvrij maken van de Westerscheldetunnel gestemd. De tunnel zou uiterlijk 2025 tolvrij moeten worden.

Lees verder
9 augustus 2022

Aangifte van milieudelict in de Hedwigepolder

Foto: SP

Mevrouw van Unen wilde vandaag aangifte doen tegen Minister Christianne van der Wal-Zeggelink wegens het begaan van een milieudelict in de Hedwigepolder. Met het afgraven van de dijken rond de Hedwigepolder wordt de hele – nu nog schone - polder ernstig vervuild met PFAS. Helaas kan je alleen aangifte doen van iets dat al gebeurd is. Na overleg met de officier van Justitie, heeft mevrouw van Unen besloten nu geen aangifte te doen en zich te beraden op andere stappen.

Lees verder
5 juli 2022

Tweede Kamer wil dat weggraven dijk Hedwige opnieuw stopt

Foto: SP

In de PZC van vandaag 5 juli 2022 is te lezen, dat de motie van de SP/D66 waarin (opnieuw) wordt gevraagd de afgraving van de dijk van de Hertogin Hedwigepolder te stoppen tot ALLE onderzoeken zijn afgerond en er meer bekend is over de gevolgen voor mens, millieu en natuur, alweer met een grote meerderheid is aangenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier