h

Nieuws uit 2008

15 december 2008

Houtmarkt ten Prooi aan projectontwikkelaar.

Projectontwikkelaar Rietbergen is bezig met de planontwikkeling voor de omgeving Houtmarkt. Het plan omvat ondermeer de realisatie van woningen en een vermaakscentrum met daarin een bioscoop en een theater.

Lees verder
18 november 2008

Derkkingsplan Brandweer: Brand!....en dan?

Brandweer Zeeland heeft een nieuw dekkingsplan vastgesteld. Dit heeft ook gevolgen voor de gemeente Hulst, aangezien de post Nieuw-Namen zal worden uitgeroosterd. De SP-fractie heeft hier de volgende vragen over:

Lees verder
3 september 2008

SP wil debat over functioneren van gemeentebestuur

Onlangs is bekend geworden dat wethouder Maas definitief zijn taken als wethouder per 1 september zou neerleggen. Al op 2 juli is bekend geworden dat wethouder Maas tijdelijk zijn functie neer zou leggen. Onze fractie heeft over die kwestie schriftelijke vragen gesteld, die 28 juli zijn beantwoord. Deze beantwoording blinkt uit in nietszeggendheid en sterkt mijn fractie in ons idee dat er veel aan de hand is in college en coalitie.

Lees verder
14 juli 2008

BEZEM NAAR DE KERNEN

Geacht College,

Lees verder
10 juli 2008

Bezuinigingsoperatie Curamus

Stichting Curamus heeft aangekondigd fors te gaan bezuinigen. Zonder ingrepen zou Curamus afstevenen op een tekort van 2 miljoen euro. De bezuinigingsoperatie zal enkele tientallen banen kosten. Ook overweegt Curamus om in 2009 geen huishoudelijke zorg meer aan te bieden.

Lees verder
7 juli 2008

Wethouder Maas stapt op

2 Juli heeft de gemeente een persbericht verspreid met daarin het bericht dat wethouder Maas tijdelijk zijn werk neerlegt. Of zoals het in het persbericht luidde: “Sinds maart 2006 combineert wethouder Maas zijn baan als parttime wethouder met een baan bij Delta NV. Om gezondheidsredenen maakt hij nu een pas op de plaats. Om het werkritme niet te verliezen vervult hij wel zijn meer routinematige en gekaderde taken bij Delta NV. Zijn werkzaamheden als wethouder die plaatsvinden in een dynamisch politieke omgeving, worden momenteel niet vervuld.”

Lees verder

Pagina's

U bent hier