h

Plan Perkpolder

Project Perkpolder

14 december 2017

SP bij Presentatie Project Perkpolder

Foto: rob van willignburg / sp

Woensdagavond, 6 december was een groep SP'ers aanwezig op de informatiebijeenkomst voor Project Perkpolder. Er zou met name meer informatie gegeven worden over de gigantische grondverplaatsing en ophoging van het gebied voor de geplande golfbaan. Omwonenden die zich georganiseerd hebben in de Stichting Schone Polder maken zich het meest druk over de kwaliteit van de grond. Het gaat tenslotte om de aanvoer van rond de 7 miljoen kuub. 

Lees verder
5 juli 2017

Provincie vertrekt uit plan Perkpolder.

A.s. vrijdag 7 juli wordt er tijdens de vergadering van de Provinciale Staten beslist of de Provincie uit het Plan Perkpolder stapt. Volgens gedeputeerde de Bat is de rol van de Provincie uitgespeeld. 

Lees verder
23 oktober 2012

Onbehaaglijk Plan Perkpolder

Al jaren probeert SP Hulst het college en de raad van Hulst te overtuigen van hun bezwaren tegen Plan Perkpolder. Het plan is te groot voor een kleine gemeente als Hulst, de financiële risico’s zijn enorm en de economische vooruitzichten zijn somber.
In september dit jaar kwam het college dan ook met de mededeling dat de twee private investeerders moesten afhaken door de economische crisis.
Binnen korte tijd was een nieuwe investeerder gevonden voor de westelijke Perkpolder , voor het golfterrein en 200 villa’s; Hulst aan Zee B.V. .

Lees verder
26 september 2012

SP: Met wie in zee?

Nu projectontwikkelaars AM (BAM) en Bouwfonds (Rabobank) zich terugtrekken uit het samenwerkingsverband met de gemeente en de provincie om Plan Perkpolder ten uitvoer te brengen is er een nieuwe investeerder gevonden; Hulst aan Zee BV.
Dit bedrijf wil de westelijke Perkpolder kopen om de 18 holes golfbaan en 200 vrije woningbouwkavels te gaan realiseren. Ook wil Hulst aan Zee BV een hotel bouwen op het veerplein.
wie pakt de schop op?
Voor de jachthaven in de oude veerhaven zijn drie Belgische gegadigden.

Lees verder

U bent hier