h

Handtekeningenactie Nu Ontpolderen NEE!

13 mei 2022

Handtekeningenactie Nu Ontpolderen NEE!

Foto: SP
Minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat heeft een stapel met achthonderd handtekeningen in ontvangst genomen uit handen van SP Statenlid Ger van Unen, die samen met diverse politieke partijen en maatschappelijke groeperingen, de actiegroep Nu Ontpolderen NEE! heeft opgestart. 
Minister Harbers was in Zeeuws-Vlaanderen in verband met een werkbezoek aan Perkpolder.
 
De actiegroep vindt dat eerst de resultaten van de PFAS-onderzoeken - inclusief het bevolkingsonderzoek - bekend gemaakt moeten zijn en er tot die tijd pas op de plaats moet worden gemaakt met het ontpolderen van de Hertogin Hedwigepolder.
 

Zaterdag 14 mei houdt de actiegroep een demonstratie bij de Hedwigepolder.
Dinsdagavond vergadert de gemeenteraad van Hulst over het voorstel om het afgraven van de zeedijk te stoppen.

Reactie toevoegen

U bent hier