h

SP steunt stakende chauffeurs

5 januari 2018

SP steunt stakende chauffeurs

Foto: sp / sp

Afgelopen donderdag, 4 januari was de SP met een flinke club aanwezig om de stakende buschauffers te ondersteunen in Terneuzen. De SP staat achter deze actie omdat door de marktwerking de kwaliteit en de arbeidsvoorwaarden steeds meer onder druk komen te staan. De werkdruk wordt steeds hoger omdat onder het werk naar de wc gaan of een fatsoenlijke pauze nemen er bijna niet meer bij is. Ook moeten buschauffeurs een fatsoenlijk loon krijgen. 

Foto: sp / sp

De Statenfractie van de SP zal in de vergadering van Provinciale Staten op 2 februari een motie indienen waarin ze Gedeputeerde Staten vraagt, concrete afspraken met Connexxion te maken over het verminderen van de werkdruk.

Foto: sp / sp

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier