h

Politiek café over duurzaamheid

7 juni 2017

Politiek café over duurzaamheid

De Zeeuwse SP Statenfractie zint op initiatieven die er voor kunnen zorgen dat ook minder vermogenden geld kunnen verdienen aan duurzame energie. Lang niet iedereen heeft de middelen om er in te investeren. Zelfs Elsevier schreef laatst dat de rijken momenteel verdienen aan duurzame energie, ten koste van de armen. Hoe voorkomen we dat duurzame energie de rijksten steeds rijker maakt, ten koste van de minder vermogenden? Er zijn al veel initiatieven genomen om te werken aan een duurzame samenleving. Twee voorbeelden daarvan staan tijdens het Politiek Café centraal.

Kees Steendijk, biologisch boer van de Korenschoof vertelt over zijn onderneming en SP Statenlid Sylvia Tuinder vertelt over de initiatieven die de SP op Provinciaal niveau wil nemen.

Het Politiek Café wordt gehouden in het gebouw van de Zuidwester, Rommerswalestraat 1 in Goes. De toegang is gratis. Het programma start om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open.  

Reactie toevoegen

U bent hier