h

SP groeit in Hulst

16 maart 2017

SP groeit in Hulst

Foto: sp / sp

De voorlopige uitslagen van de Tweede Kamer verkliezingen laten zien dat 12.2% van de stemmen op de SP zijn uitgebracht. Vergeleken met de landelijke uitslag scoort de SP in de gemeente Hulst bovengemiddeld en daar kunnen we dus trots op zijn! 

Niet alleen in Hulst groeit de SP. Ook in Terneuzen zijn meer SP stemmen uitgebracht. Deze trend zet zich door in heel Zeeuws Vlaanderen en de hele Provincie dus we kunnen rustig stellen dat de SP in Zeeland in de lift zit!

SP stemmers bedankt! Alle enthousiaste campagnevoerders; folderaars, plakkers en handtekeningenverzamelaars voor een Nationaal ZorgFonds: Bedankt!

Plaktip: zet nooit de emmer onderaan je trapje...

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg
 

Reactie toevoegen

U bent hier