h

Nieuws uit 2005

21 oktober 2005

SP trekt aan noodrem van nieuw Zorgstelsel

De Zeeuws-Vlaamse afdelingen Hulst en Terneuzen van de Socialistische Partij starten maandag 24 oktober met de landelijke actie “noodrem” die gericht is tegen het nieuwe zorgstelsel dat de regering per 1 januari wil invoeren.

Lees verder
10 oktober 2005

HULST SPECIAAL! De afdelingskrant van de SP Hulst.

Om de paar jaar geven wij een afdelingskrant uit om de bewoners van Hulst de kans te geven ons beter te leren kennen. Deze wordt huis aan huis verspreid.

Lees verder
20 september 2005

SP vraagt om meer veiligheid voor bewoners.

20-09-2005 • -Hulst-
De afdeling Hulst van de Socialistische Partij is het grondig met burgemeester Mulder eens dat Den Haag meer moet doen voor de veiligheid
in onze regio.

Lees verder
21 juni 2005

Wij willen het volle Pont!

Waarom voeren wij actie?
Met de komst van de Westerscheldetunnel is het veer Kruiningen-Perkpolder uit de vaart genomen.

Lees verder
24 maart 2005

Jan Marijnissen On Tour in Zeeland

Donderdag 24 maart 2005 zal Jan Marijnissen, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer Hulst bezoeken.Jan Marijnissen Op een openbare avond in het Hof van Vlaanderen, Vismarkt 3, zal hij spreken over de gevolgen van het kabinetsbeleid, de alternatieven van de SP en over nieuw optimisme ten tijde van crisis. Aanvang van de avond is 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. De toegang is gratis.
Al onze leden zijn van harte welkom, maar ook ieder ander die zich wil laten inspireren tot nadenken over onze toekomst samen met en voor elkaar.

Lees verder
4 februari 2005

Stop de korting op de vervoersbijdrage!

De SP hoopt dat Gemeente Hulst terugkomt op het besluit flink te gaan snijden in de financiële tegemoetkoming vervoerskosten. Deze regeling valt onder de Wet Voorziening Gehandicapten (WVG).

Lees verder

U bent hier