Nieuws van de afdeling › SP Hulst

Nieuws van de afdeling

Grote zorgdemonstratie 8 november den haag

06-11-2014FNV Voor Zorg organiseert op 8 november een grote demonstratie in Den Haag tegen de bezuinigingen op de zorg. De Abvakabo/FNV voor Zorg gaan op 8 november het eerste deel van de petitie overhandigen aan de Eerste Kamer.

› Lees verder

"Zet maar een dompelpomp"

06-11-2014Enige tijd geleden hebben enkele bewoners van de Hulsterweg in Terhole contact gezocht met SP Hulst in verband met wateroverlast in hun huizen.

› Lees verder

EU miljoenen voor aanpak jeugdwerkloosheid

06-11-2014Nederlandse gemeenten laten miljoenen euro's liggen die de Europese Unie beschikbaar heeft gesteld voor het aanpakken van de jeugdwerkloosheid.

› Lees verder

SP trekt aan de handrem

24-09-2014De SP wil niet dat er een dure ondergrondse parkeergarage wordt ingericht in het centrum van Hulst terwijl er al zoveel mooie parkeer-alternatieven bestaan. 

› Lees verder

SP Hulst breed

21-03-2014Kregen we in 2010 nog 6.1% van de stemmen, hebben we nu 7.3% van de stemmen binnengehaald. We hebben dus 1 raadszetel behouden. We onderscheiden ons van de andere partijen door de evenwichtige spreiding van de kiezers over alle dorpskernen van de gemeente en daar zijn we heel trots op! Ook de gestage groei van de SP geeft ons nog meer energie om te blijven knokken voor een 100% sociaal Hulst!

› Lees verder

sp stemmers bedankt!

20-03-2014Iedereen die zijn stem op de SP heeft uitgebracht; bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken!

› Lees verder

U bent hier