Nieuws van de afdeling › SP Hulst

Nieuws van de afdeling

SP trekt aan de handrem

24-09-2014De SP wil niet dat er een dure ondergrondse parkeergarage wordt ingericht in het centrum van Hulst terwijl er al zoveel mooie parkeer-alternatieven bestaan. 

› Lees verder

SP Hulst breed

21-03-2014Kregen we in 2010 nog 6.1% van de stemmen, hebben we nu 7.3% van de stemmen binnengehaald. We hebben dus 1 raadszetel behouden. We onderscheiden ons van de andere partijen door de evenwichtige spreiding van de kiezers over alle dorpskernen van de gemeente en daar zijn we heel trots op! Ook de gestage groei van de SP geeft ons nog meer energie om te blijven knokken voor een 100% sociaal Hulst!

› Lees verder

sp stemmers bedankt!

20-03-2014Iedereen die zijn stem op de SP heeft uitgebracht; bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken!

› Lees verder

Rentelast brengt Hulst in problemen

12-03-2014In  reactie op wethouder van Damme brengt Ger van Unen tijdens een uitzending van Omroep Zeeland een helder SP stanpunt voor het voetlicht.

› Lees verder

oergezellig in Sint jansteen

09-03-2014Op deze zonovergoten zaterdag tijdens de jaarmarkt op Steen hebben we een oergezellige campagnedag beleefd. Het was lekker druk en het verkiezingsmateriaal ging van hand tot hand.

› Lees verder

Huishoudelijke zorg in zwaar weer!

04-03-2014Het is echt tijd voor nieuwe verkiezingen! B&W besluiten nu alvast een voorschot te nemen op bezuinigingen in de thuiszorg die wettelijk pas 1 januari 2015 in gaan. De SP heeft talloze bezorgde mensen gesproken die vanwege hun chronische - of tijdelijke ziekte afhankelijk zijn van huishoudelijke hulp. Aanleiding was een brief op de deurmat van Zorgsaam met de mededeling dat er per 1 april a.s. fiks gekort gaat worden in de uren huishoudelijke zorg. Cliënten met een alpha-hulp houden de helft van de uren over en cliënten met een vaste kracht gaan er 15% in uren op achteruit. 

› Lees verder

U bent hier