h

Nieuws uit 2009

9 december 2009

Verkiezingsprogramma SP Hulst 2010-2014

In de gemeente Hulst valt er nog steeds veel te veranderen, in vele zaken en op verschillende terreinen is er al een omslag te bespeuren sinds de Socialistische Partij een raadszetel bezet.
De SP wil graag doorgaan met zaken, naar menselijke maat, te veranderen of te stroomlijnen.

Lees verder
7 december 2009

Vragen onrecht met kerstbomen

Hoewel de SP de kerstversiering in Hulst echt wel mooi vind is het voor ons echter onacceptabel dat deze investering alleen naar Hulst gaat en onze dorpen verstoken blijven van een kerstboom, zoals in voorgaande jaren het geval was. De SP daagt de gemeente uit om nog voor het einde van deze week haar fout goed te maken. Anders gaat de SP zorgen voor kerstbomen in de dorpen.

Lees verder
17 oktober 2009

Hulst Millenniumgemeente

Raadslid voor de SP Ger van Unen heeft vrijdagavond Hulst als millenniumstad op de kaart gezet.Dit deed ze door het millenniumbord aan bugrmeester Mulder te overhandigen.

Lees verder
9 juli 2009

SP loopt niet weg voor grillen van Morres

Onze vertegenwoordiger in de raad, Ger van Unen, is weggelopen uit de raadsvergadering van donderdag j.l..
Uit diepe schaamte voor de houding van alle raadsfracties ten opzichte van wat er met Morres is gebeurd.
De SP heeft een interpellatiedebat aangevraagd, dit is een manier om vragen te stellen aan het college over zaken die niet op de agenda staan. Geen van de fracties wilde echter een mond open doen.

Lees verder
16 juni 2009

Verzoek Interpellatiedebat Morres

Geacht college,
Maandagavond 15 juni is bekend geworden dat Morres Wonen BV failliet is en per direct haar deuren heeft gesloten. Dat betekent direct een massaontslag voor 120 medewerkers van Morres. De gevolgen voor toeleverende bedrijven zijn nog ongewis.

Lees verder
19 maart 2009

GEEN GESCHEUR VOOR MIJN DEUR!

Vanaf 2003, als overkoepeldende SP afd. zeeuws vlaanderen hebben wij onze zorgen uitgesproken over de jaarlijks gehouden autorally door de polders van Hulst ("De Groene Long").

Lees verder

Pagina's

U bent hier