h
9 juli 2024

Eerste successen haltes Lijn 19

Foto: SP Hulst
Vrijdag 5 juli heeft de SP-fractie in de provincie Zeeland een motie ingediend. De motie wil dat de provincie Connexxion verplicht om buslijn 19 naar Roosendaal te laten stoppen op Stabroek P+R of een andere gunstige plek waar reizigers kunnen overstappen op de snelbus naar Antwerpen.Lees verder
3 juli 2024

Petitie OV goed van start

Foto: SP Hulst

Vanaf 30 juni rijdt de voor Hulst belangrijke buslijn lijn 19 niet meer naar Breda maar via de Vlaamse Liefkenshoektunnel naar Roosendaal. Antwerpen is vanuit Hulst niet meer direct bereikbaar met ov. De haltes in Clinge en Nieuw-Namen zijn vervallen.

Lees verder
26 juni 2024

Hulst verdient beter OV

Foto: SP Hulst

SP start online petitie

Vanaf 30 juni rijdt de voor Hulst belangrijke buslijn lijn 19 niet meer naar Breda maar via de Vlaamse Liefkenshoektunnel naar Roosendaal. Antwerpen is vanuit Hulst niet meer direct bereikbaar met ov.

Lees verder
17 juni 2024

Distributiecentra zorgen voor veel extra vrachtverkeer.

Foto: SP Hulst

Je hebt ze vast al zien staan die twee mega grote blokkendozen op het industrieterrein Hogeweg. Als de twee distributiecentra volop in bedrijf zijn betekent dat er heel veel vrachtverkeer bijkomt.

Lees verder
2 juni 2024

SP Hulst kiest haar afdelingsbestuur

Foto: Rob van Willigenburg

De algemene ledenvergadering van de SP afdeling Hulst was een groot succes en heeft een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Met de benoeming van Patrick Keizer als nieuwe voorzitter en Silvio Tichelaar als nieuw bestuurslid, belooft er in de afdeling een frisse wind te gaan waaien.

Lees verder
31 mei 2024

Belast de miljonairs, niet de natuur!

Foto: SP

Onze campagne is van start! Op superzaterdag zijn door heel het land SP’ers de straat op gegaan, ook in Middelburg. Na de aftrap hebben we deelgenomen aan de Natuur- en Klimaatmars door Middelburg.

Lees verder
30 september 2023

Niet nog meer gif uit België importeren

Foto: Marja Snoeren / SP Hulst Panoramaheuvel Hedwigepolder

De gemeente Hulst heeft al meerdere slechte ervaringen met ophogingen en vervuilde grond. Dat vindt ook Ger van Unen, Statenlid van de Socialistische Partij en woonachtig in de buurt van de voormalige Hedwigepolder. Zij wijst erop dat de grond van de dijken waarmee de heuvel wordt gemaakt al sterk is verontreinigd.

Lees verder
23 september 2023

Bijzondere avond met Jimmy Dijk in Middelburg

Foto: SP

Het is een bijzondere tijd voor de Socialistische Partij (SP) in Zeeland. Eerst gingen we met de bus naar de Prinsjesdagdemonstratie in Den Haag, dan waren er de fantastische Algemene Beschouwingen van Lilian Marijnissen en vandaag, zaterdag is ons Congres, waarin we onder andere ons verkiezingsprogramma vaststellen.

Lees verder
22 september 2023

Tentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten.’ in Middelburg geopend.

Foto: SP

Weggecijferd. Teruggevochten. Zo heet het bijzondere fotoboek waarin honderd ouders, getroffen in het toeslagenschandaal, worden geportretteerd. Op maandag 25 september wordt om 15.30 de tentoonstelling ‘Weggecijferd, Teruggevochten’ geopend door Renske Leijten op het Damplein rondom de Graanbeurs in Middelburg.
De tentoonstelling is op initiatief van de SP naar Middelburg gehaald en toont acht grote foto’s van gedupeerde ouders in het toeslagenschandaal geportretteerd door fotograaf Bert Teunissen.

Lees verder
7 september 2023

Algemene ledenvergadering

Foto: SP

Naar aanleiding van de val van Rutte IV en de dus onvermijdelijke verkiezingen, werd afgelopen dinsdag een algemene ledenvergadering gehouden.

Lees verder

Pagina's