h

SP ALV Hulst/Teneuzen

4 januari 2018

SP ALV Hulst/Teneuzen

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Op woensdag 3 januari heeft de SP werkgroep Terneuzen en de afdeling van de SP in Hulst haar Algemene Ledenvergadering georganiseerd. We waren dit keer te gast in buurthuis de Zeemeeuw in Terneuzen. We mochten een nieuw lid verwelkomen en de ruimte werd al snel gevuld met enthousiaste oud-leden en oeroud-leden. 

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Op de agenda stond o.a. het kiezen van een nieuw SP-Partijbestuur dat aankomend SP-congres zal worden voorgesteld. Daarna was het tijd voor Het doornemen van een aantal belangrijke lokale SP-standpunten i.v.m. de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De SP-werkgroep Terneuzen timmert hard aan de weg en volgt diverse scholingen om als degelijke SP-afdeling mee te kunnen doen.Ook werd er op de avond besloten om de stakende buschauffeurs te gaan ondersteunen de volgende dag. Een echte actieve SP-vergadering dus!

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Foto: rob van willignburg / rob van willigenburg

Reactie toevoegen

U bent hier