h

Twitteraar Jan Frans zoekt volgers

6 maart 2012

Twitteraar Jan Frans zoekt volgers

De eenzame Jan Frans, maar o zo vrolijke twitteraar, is niets te dol om de aanwas van zijn volgers op twitter nu maar eens flink te stimuleren. Hij twittert zich nu al enkele jaren een bult, maar bleef steken op die armzalige 10 stuks volgers.
lepeltje sambal

De stap die hij deed om daar eens een flinke stimulans aan te geven door “landelijk te gaan” met flauwe humor zal hem ontegenzeggelijk meer volgers opleveren. Zo sensatiebelust zijn we met z’n allen wel, moet hij gedacht hebben. Dat Jan Frans hierbij zijn beroepsfunctie als burgemeester misbruikt keurt de SP af.

Een burgemeester staat aan het hoofd van de politie in de gemeente en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de veiligheid van haar burgers.

Terwijl er een golf van overvallen plaats heeft op Chinese restaurants in Zeeland ontstaat het beeld dat burger Jan Frans zit te giechelen aan zijn tafel bij restaurant Napoleon. Meer op zijn plaats was geweest; een tweet aan zijn alter ego en collega’s: ” Meer veiligheid in de regio! Hoe gaan we dat aanpakken en waar blijven die wijkagenten?!”
Juist een ervaren burgemeester als dhr. Mulder kan weten dat je geen grappen maakt over criminaliteit die bestreden moet worden.
De uitspraak van Mulder in BN de Stem (6-03-2012), dat hij op deze manier meer volgers gaat krijgen op Twitter, is wat de SP betreft betreurenswaardig.
Om ophef en tijdrovend, oeverloos geleuter over gedragsregels te voorkomen zou Jan Frans Mulder er beter aan doen zijn functie als Burgemeester niet te onderschatten.

U bent hier