h

SP op de Molenstraatfeesten

4 juli 2011

SP op de Molenstraatfeesten

Ten behoeve van de actie "De Bibliotheek Moet Blijven" zijn de Molenstraatfeesten op Klooster een succes gebleken.

Onze stand is ruim bezocht door de bezoekers van de feesten en velen hebben hun mening kenbaar gemaakt. Ruim 150 handtekeningen zijn verzameld voor de actie. De teller staat nu op ruim 700! Ook hebben velen onze aanwezigheid aangegrepen om met ons in gesprek te gaan over het reilen zeilen van de Hulster politiek. Dit heeft de onze mening over ons functioneren in de gemeenteraad en de diverse commissies versterkt: we zijn op de goede weg!

Veel van het ongenoegen dat onder de bevolking heerst, versterkt onze mening om ons in te blijven zetten voor het behoud van de Bieb in Vogelwaarde en op Klooster. Ook voor de verplaatsing van de Bieb uit den Dullaert naar de binnenstad van Hulst wordt door de inwoners van Hulst niet als positief ervaren. Het plan Nieuwe Bierkaai kon ook al niet op een brede steun rekenen, vooral niet toen de geintresseerden te horen kregen wat uiteindelijk het kostenplaatje is.

Wat kunnen we doen met 7,5 miljoen!?!

Wat ons het meeste opviel in de gesprekken was dat de Hulsterse politiek méér moet luisteren naar de bevolking en hun oren niet moeten laten hangen naar de projectontwikkelaar(s).

Al met al waren de Molenstraatfeesten een opsteker voor de SP afdeling Hulst om door te gaan met onze insteek in de Hulster politiek!

Tot volgende week zondag op de Zomermarkt in Graauw!

U bent hier