h

Mildred neemt afscheid van de raad

9 april 2015

Mildred neemt afscheid van de raad

SP raadslid en fractievoorzitter Mildred van der Poorten stopt met haar werk in de gemeenteraad om zich volledig te kunnen gaan storten in haar werk als sociaal adviseur. "Ik heb als raadslid een belofte gedaan die mij er van weerhoudt voluit te kunnen gaan in de hulpverlening. Ik kan onze inwoners niet begeleiden van A tot Z. Voor mij is dat niet langer acceptabel", aldus Mildred.

"Het beleid in Den Haag zorgt er voor dat steeds meer inwoners in de problemen raken en dat er tegelijkertijd minder geld besteed kan worden aan hulpverlening.
Ik wil me nu voor 100 % in gaan zetten voor hen die tussen wal en schip vallen of door het tekort aan hulpverlening nog dieper in de problemen dreigen te raken.
En dat wil ik doen zonder ketenen, maar wel op eenzelfde constructieve manier als ik dat de laatste jaren heb gedaan. In samenwerking met de gemeente, niet tegen de gemeente."

Sinds 2010 zit Mildred voor de SP in de raad, na een periode als commissielid. Naast haar werk als sociaal adviseur blijft ze aan als commissielid voor de commissie Samenleving. Ook binnen de afdeling van de SP in Hulst blijft Mildred een prominente rol spelen.

Mildred wordt opgevolgd door, nu nog commissielid Ruimte, Jo Janssens en de wisseling van de wacht zal a.s. donderdag 16 april, tijdens de raadsvergadering, plaatsvinden op het gemeentehuis.

Reactie toevoegen

U bent hier